Een favoriet bij ons op kantoor is Edge, de browser die Microsoft voor stuurprogramma’s downloaden het eerst uitbracht met Windows 10. Ook al hebben Microsoft Edge en Google Chrome dezelfde basis doordat ze met open source Chromium gebouwd zijn, zijn er veel gebieden waarin ze van elkaar verschillen. Om erachter te komen welke browser de beste is, gaan we Microsoft Edge en Google Chrome met elkaar vergelijken. Laat ik beginnen met te zeggen dat Bing vreselijk is. Die zij heel streng waardoor als je iets zoekt een hoop zoekresultaten gewoon niet worden weergegeven omdat ze blijkbaar niet voldoen aan de eisen van Bing..

Taakbalkknoppen voor de verschillende vensters en programma’s worden nu standaard gecentreerd. Ook de welbekende Startknop bevindt zich in het midden. Je hebt nu in principe alles in gereedheid gebracht om data met andere gebruikers over het netwerk te delen. Start je Verkenner op en klik met rechts op een map die je wilt delen. Klik op Eigenschappen, ga naar het tabblad Delen en druk op de knop Delen. In het uitklapmenu bovenaan selecteer je het Windows-account waarmee je de map wilt delen.

Het Starten Van Knippen En Aantekenen

Het knipprogramma is jarenlang bijna hetzelfde gebleven. Het klembord heeft een nieuwe interface en nieuwe functies gekregen. Nog steeds is het niet ingewikkeld om te gebruiken, zoals wij natuurlijk gewend zijn. Zodra je je de update van oktober 2018 hebt uitgevoerd, kun je nog steeds de sneltoets Ctrl + C gebruiken om te kopiëren en de sneltoets Ctrl + V om te plakken. Er kunnen teksten en afbeeldingen die u kopieert tot maximaal 4 MB bijgehouden in het programma.

Soms kan het met behulp van een knoppen-combinatie. De andere keer is de screenshot-optie verwerkt in de software. Er zijn enkele standaard procedures die eenvoudig te proberen zijn. Een printscreen of screenshot maken doe je meestal als je iets wilt opslaan wat je ziet op je beeldscherm van je pc, i-Pad, of mobiel.

Je Volledige Scherm Rechtstreeks Vastleggen In Een Bestand

Ga naar het menu Extras en kies Open schijf, waar je dubbelklikt op de gewenste logische of fysische schijf. Veiligheidshalve laat je het vinkje staan bij Open als alleen lezen. Tot nu toe hebben we het vooral gehad over data op lokale opslaglocaties.

Zoals ik het lees opent standaard de reguliere Edge (dus als je op iexplore.exe klikt). De IE-mode moet je apart configureren om aan te geven welke sites je daarmee wilt openen. Ik lees niet terug dat hij die automatisch instelt. Ik heb hier toch echt wel wat vraagtekens bij, maar ja na de komt van al het goeds kom je nu al vaak sites tegen die er nauwelijks fatsoenlijk uit zien Fc. Die was vroeger IE only vanwege ActiveX omdat het PKI kaart en connected lezer heeft. Al jaren werkt het al op niet IE maar het vereiste een investering van de banken om mee te gaan.