Aangezien IMAP meer functies ondersteund en synchroniseert tussen meerdere apparaten. Binnen Windows 10 zitten al een hoop functies ingebakken, zo ook een Mail applicatie. De Windows 10 mail app is gemakkelijk in gebruik en zit vol met alle functies die je nodig zal hebben voor het versturen en ontvangen van mail. Maak verbinding met het nationale radioprogramma van Kim en Klik of tik hier om het te vinden Op uw lokale radiostation. Je kunt The Kim Komando Show beluisteren of bekijken op je telefoon, tablet, tv of computer.

Het is fijn dat je al je bestanden mee kunt nemen van Windows 7 naar Windows 10. Je kunt het beste voor de zekerheid een back-up maken van je belangrijke documenten, foto’s en andere bestanden die je wilt bewaren. Sla ze bijvoorbeeld op een externe harde schijf op, of in een clouddienst.

Widgets In Windows 11

Met ingang van dinsdag 14 januari 2020 krijgt Windows 7 geen technische support en software-updates meer. Dit maakt pc’s die draaien op dit systeem gevoelig voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. In de toekomst zal Windows 10 Pro steeds goed beveiligd blijven. In principe zal het zelfs tot in lengte van dagen worden bijgewerkt.

MS doet dat ook wel met de Surface lijn echter de Surface is beduidend duurder waardoor MS uit het vaarwater blijft van de rest, Google zit rechtstreeks met Samsung te concurreren. En dan is er natuurlijk nog Windows 10X, de versie die geoptimaliseerd is voor apparaten met twee schermen, maar die volgens Microsoft eerst op apparaten met een enkel scherm verschijnt. Wanneer dat het geval zal zijn, is nog onduidelijk. Het plan was dat 10X nog dit najaar zou verschijnen, maar Microsoft hint op uitstel, zodat een release volgend jaar waarschijnlijker lijkt. Windows 10X is geen vervanging of opvolger voor Windows 10, maar moet als een ander platform gezien worden volgens de ontwikkelaar.

Bestanden Terughalen Als Windows Niet download nu Meer Opstart

Dat weet je niet, want op dit moment zijn de licentie voorwaarden etc nog lang niet bekend. Het zou best kunnen dat het op dezelfde manier gaat als met W10. De nieuwste versie van Windows 10 kun je op elke PC draaien, ook een uit bijv. Dat een laptop uit 2012 het nog steeds doet in 2021, is op zich toch al bewonderenswaardig. Mijn HP / Lenovo / Acer laptops hebben allemaal de 7 jaar niet gehaald.

Tenminste, als het aan de huidige topman Satya Nadella ligt. Onder hem zijn cloudplatform Azure en ontwikkelplatform Graph belangrijkere onderdelen geworden. Het idee dat het apparaat nog langer centraal staat bij computinggebruik, werd door Nadella vorig jaar tegen Wired nonsens genoemd. “Het besturingssysteem is niet langer de belangrijkste laag voor ons.”